?

Log in

No account? Create an account

Kadaj's notes

Tom brouwers


May 14th, 2007

(no subject) @ 12:22 pm

Current Mood: sad sad
Current Music: Metallica - ONE

ik zit er helemaal doorheen. binnenkort geen woonlokatie meer. geen werk. schulden. ik ben het helemaal zat hier thuis. ik hoop dat ze allemaal kapot vallen. het enigste dat ik nog heb zijn mijn vrienden,vader en kitten. niemand begrijpt dat ik overspannen ben. thuis is het een grote tering zooi. ik doe nooit iets goed. niemand luisterd naar me. ik ben al zins mijn geboorte een mislukking. ik heb niemand waarvan ik kan houden en niemand die van mij houd. iedereen die ik ken heeft geluk in hun leven, vriendin of vriend. ik heb niemand. ik zal nooit iemand krijgen waarvan ik kan houden. ik ben het helemaal zat. het liefst spring ik voor de trein maar zo zielig ben ik niet. ik hoop dat mijn zus en moeder gewoon helemaal kapot vallen en uit mijn leven verdwijnen. ook voor een aantal andere mensen geld het zelfde. nooit laat iemand van zich horen behalve familie markies, cynni&mark, christian,sjors en elle, dan kun je teminste zien wie mijn echte vrienden zijn. de andere bellen mij helemaal nooit. ben ik niet belangrijk voor hun. ik wordt er ook elke keer erg ziek van om aan te horen hoe lief zijn vriendin is. ik wordt elke keer afgewezen door meiden die ik leuk vindt. kun je merken hoe lelijk ik ben. probeer ik iets te doen is het nooit goed;. enigste uitweg van het echte leven is larp. daar kan ik teminste iemand anders zijn en wordt ik er niet van aangekeken.
 
Share  |  |

Comments

 
[User Picture Icon]
From:uuv
Date:May 14th, 2007 11:44 am (UTC)
(Link)
Geniet van je LARP momenten, en ga echt op zoek naar ander werk!
En mislukkeling? Vergeet niet wie je bent Tom. Jij bent sterk, en je bent jezelf. Je probeert het tenminste in tegenselling tot de echte mislukkelingen: mensen die het kunnen maar er bij de pakken bij neer gaan zitten. En als je wilt dat je vrienden niet boos op je worden volg je mijn advies en probeer het! Je kunt het wel, dat weet ik zeker. Je hele leven bestaat uit kuilen en pieken, en na iedere kuil komt een piek.
Aarzel niet om bij je vrienden aan te kloppen als je hulp nodig hebt lieve Tom ;)
succes en ik hoor nog van je ;)
[User Picture Icon]
From:kadaj_ff7ac
Date:May 14th, 2007 11:56 am (UTC)
(Link)
dankje wel elle. ik ben nu al een solicitatie brief aan het sturen naar de efteling voor een functie als Magazijn medewerker. maar ik ben nu ook aan het kijken of ik tijdelijk bij me pa kan in gaan wonen tot ik iets voor mezelf heb gevonden. en dat is iets wat ik echt moet hebben. mijn echte vrienden luisteren teminste. ik kan daar niets overzeggen bij Stefan en sab

ik zit tijdens dat ik dit type best wel te huilen. het enigste dat ik momenteel lief blijf houden is mijn eigen kitten Sakura
(no subject) - (Anonymous)
[User Picture Icon]
From:belsammael
Date:May 14th, 2007 12:08 pm (UTC)
(Link)
Zowel Stefan en Sab hebben hun eigen problemen, trust me, het is niet netjes zoals ze de laatste tijd bezig zijn, maar er is genoeg gaande, en daarvan weten we denk ik maar het topje van de ijsberg; vergeet niet dat Stefan's situatie ook niet al te lekker is, ondanks het feit dat hij een vriendin heeft.

Maar genoeg daarover; Elle heeft al genoeg gezegd, en ik lees dat je ook goeie actie aan het ondernemen bent; kom ik nog op terug, maar dan wel in een eigen comment want ik wil geen aanhangsel van Elle zijn. ;)
[User Picture Icon]
From:uuv
Date:May 14th, 2007 12:29 pm (UTC)
(Link)
Hmm? :S je wil geen aanhang van mij zijn?
Je stelt me teleur..

Maar idd.. Sab en Stefan hebben hen eigen problemen.. Ze komen vast wel weer naar je terug om je te helpen zodra ze dat kunnen en hun eigen problemen opgelost zijn.
groetjes ;)
[User Picture Icon]
From:belsammael
Date:May 14th, 2007 12:50 pm (UTC)
(Link)
exactly. I hope.

en tuurlijk wil ik je aanhang wel zijn, Elle... - weet je toch ;) - tenzij je een Drow bent op Aon; ik wil niet hun slaafje zijn ;)
[User Picture Icon]
From:uuv
Date:May 14th, 2007 01:42 pm (UTC)
(Link)
Ik Drow? ben ik veel te lief voor ;)
[User Picture Icon]
From:belsammael
Date:May 14th, 2007 03:49 pm (UTC)
(Link)
uiteraard; en ik ben een hele kundige magier (A)
[User Picture Icon]
From:uuv
Date:May 14th, 2007 09:07 pm (UTC)
(Link)
Kundig? :D
grijns
[User Picture Icon]
From:uuv
Date:May 14th, 2007 12:03 pm (UTC)
(Link)
Geen dank Tom, en veel succes met de collicitatie brief! Ik hoop voor je dat je idd bij je pa kan gaan wonen voorlopig. Heb je je al ingeschreven voor ene kamer?

En Stefan en Sab hebben hun eigen problemen. Miss zijn ze stom bezig maar miss is er ook iets anders ana de hand. Geef ze even tijd en spreek ze er op aan.

En sterkte. Je hoeft e niet sterk te houden, maar probeer je gevoelens niet te laten overheersen en probeer het positief in te blijven zine, hoe moeilijk dat ook is. Ik hoop dat je bij de vingerverfdag kan zijn, mischien wel even goed voor je om je vrienden on je heen te hebben en even geen gezeik aan je hoofd te hebben.
[User Picture Icon]
From:kadaj_ff7ac
Date:May 14th, 2007 12:05 pm (UTC)
(Link)
dank je elle.

misschien is dat eens goed jah. wanneer is dat vingerverf gebeuren ?
[User Picture Icon]
From:uuv
Date:May 14th, 2007 12:07 pm (UTC)
(Link)
10 Juni (op een zondag)
Iedereen mag mee, dus als ik iemand ben vergeten uit te nodigen mag je die persoon /personen gewoon mee slepen, iedereen is welkom ;)

Ik stuur je binnenkort een mailtje over waar precies en hoe laat en zo.
[User Picture Icon]
From:kadaj_ff7ac
Date:May 14th, 2007 12:12 pm (UTC)
(Link)
is goed elle.

momenteel is het mailtje naar de efteling verstuurd

ik ga nog een aantal bedrijven mailen voor een solicitatie
[User Picture Icon]
From:belsammael
Date:May 14th, 2007 12:13 pm (UTC)
(Link)
ah ja, het vingergebeuren. shit. note to self: check agenda.
[User Picture Icon]
From:cynni
Date:May 14th, 2007 01:06 pm (UTC)
(Link)
wij hebben christians grote waterfestijn, is verplaatst omdat ik zat moet werken. :S we hebben het veel te druk....
[User Picture Icon]
From:belsammael
Date:May 14th, 2007 12:13 pm (UTC)
(Link)
Okay, het eerste wat ik dacht toen ik de klaagmuur zag was dit LJ checken; mijn volgende gedachte was: plan van aanpak. Een plan om de Sligro-situatie aan te pakken (stop je zelf met werken, of gaan ze je eruit werken?). Een plan om je financieen onder controle te houden. Een plan om snel een woonlocatie te vinden.

Heb je de arbo al ingelicht? of anders je gewone huisarts? - ben je al ingeschreven in uden/zeeland/nijmegen of waar je anders een woonlocatie wil? je had het een tijdje terug over een groep die je snel aan een huis kan helpen -is dat nog een optie? want als je je nu nog moet inschrijven gaan daar jaren overheen, en dat kan niet. werk - solliciatie de deur uit. Goedzo. Maar niet wachten op antwoord, blijven solliciteren: check monsterboard.nl en de nationale vacaturebank - plaats je CV daar en zoek naar relevante werk; dan krijg je waarschijnlijk ook mailtjes van mensen of instellingen die willen bemiddelen; ze vragen dan wel geld, denk ik, maar kijken naar je profiel en proberen passend werk te vinden.

En vriendin? Tja, dat zal vanzelf moeten komen, misschien een leuk larpend meisje wat niet zo oppervlakkig is zoals sommige bepaalde dozen...

*mann. knuf*
[User Picture Icon]
From:kadaj_ff7ac
Date:May 14th, 2007 12:15 pm (UTC)
(Link)
ik heb de arbo nog niet ingelicht. maar de sligro heeft me er al uitgewerkt. ze hebben me geen kans gegeven om mijn verhaal te doen.


solicitatie's zijn al de deur uit.

momenteel is die groep niet mogelijk omdat ik dus niets heb
[User Picture Icon]
From:belsammael
Date:May 14th, 2007 12:49 pm (UTC)
(Link)
ahh okay, daar was ik al bang voor... - krijg je wel je vakantiegeld en wat ze je verder verschuldigt zijn?

Verder moet je misschien toch maar kijken of je nog actie kan ondernemen tegen de Sligro, al was het maar om daar de boel eens flink op te schudden - toch via de arbo. En anders hebben ze in nijmegen sociale raadslieden: rechtsbijstandslui die jgratis advies geven over rechtszaken.. -cynni en ik hebben ze een paar keer benaderd over huurcontracten en dergelijke, misschien dat ze je ook hiermee kunnen helpen, of in ieder geval doorverwijzen. sociale raadslieden. als ze ook in uden zitten.

succes met je sollicitaties.
(no subject) - (Anonymous)
[User Picture Icon]
From:kadaj_ff7ac
Date:May 14th, 2007 12:28 pm (UTC)
(Link)
als ze niet eens het fatsoen hebben om gewoon n keertje te bellen. ik ben altijd de gene die hun moet bellen
[User Picture Icon]
From:uuv
Date:May 14th, 2007 12:30 pm (UTC)
(Link)
Dat is mischien nu.. kap er mee als je het zat bent.. maar geef ze wel even de tijd voor je ze van je vriendengroep schrap..
[User Picture Icon]
From:kadaj_ff7ac
Date:May 14th, 2007 12:32 pm (UTC)
(Link)
ik zeg niet dat ik ze zal schrappen. de enigste die ik heb geschrapt is die bram
[User Picture Icon]
From:cynni
Date:May 14th, 2007 01:12 pm (UTC)
(Link)
Ik lees het nu pas, sorry.

Maar Ja het is zo als Mark als zei, ga actie ondernemen. Misschien is het geen slecht idee om eens bij je huisarts aan te kloppen, deze zou je eventueel kunnen doorverwijzen naar een GGZ. Ik denk namelijk dat je professionele hulp nodig hebt. Ze kunnen je daar leren om met je overspannenheid om te gaan en zorgen dat je je weer rustiger gaat voelen. Het is misschien ook sowieso wel goed om iets aan je onzekerheid te gaan doen.

Maar alles op z'n tijd. Eerst ander werk. Misschien kan je eens in Nijmegen gaan kijken? Hier zijn de kansen op werk groter dan in de dorpen. Er zitten heel veel uitzendburos in de stad en op heel veel plekken zullen ze nu vakantiehulp vragen. dat is geen vast werk, maar het is iig iets.

Heb je je vader al gesproken over je woonplek?
[User Picture Icon]
From:kadaj_ff7ac
Date:May 14th, 2007 01:15 pm (UTC)
(Link)
ik heb vandaag een mail verstuurd naar hem. ik zat ook al aan nijmegen te denken. ik ga denkik vande week even de stad in om te kijken
[User Picture Icon]
From:freeloadersjors
Date:May 14th, 2007 08:19 pm (UTC)
(Link)
Hey! Als er ooit iets is weet je dat m'n mobiel (bijna) altijd aan staat, en ik op neem als ik er toe in staat ben! Dus schaam je niet om een keer te bellen!
Geloof me, je bent zeker niet zo zwak dat je je eigen leven moet nemen. Het is een laffe uitweg, en een waarmee je die mensen die wel om je geven zoveel meer pijn doet dan je je kunt voorstellen. Ik ben blij dat je het in ziet, want ik weet hoe het is om op die manier iemand te verliezen.
Geef nooit op! Je kunt alles aan wat je tegen komt! Je hebt zelfs m'n vader daar van weten te overtuigen, en dat zegt veel! Die ziet snel door een nep-ego heen.
Als je ooit even geen zin hebt om thuis te zijn, bel me even en ik kijk of je hier heen kan komen! Je bent altijd welkom!
Nog een laatste ding, je kaart aan dat je weet wie je echte vrienden zijn. Er zijn altijd nog mensen die moeten doen alsof ze gewone vrienden hebben, dus vergeet niet dat jij het geluk hebt echte vrienden te hebben!
Nu ga ik ophouden met typen voordat m'n ogen vertroebeld raken door de tranen die ik op voel komen.
[User Picture Icon]
From:siembunny
Date:May 14th, 2007 08:22 pm (UTC)
(Link)
Wat een tranen trekkend bericht.
Ik lees de laatste tijd op het forum dat het niet zo goed met je gaat. Dat is echt goed balen. Maar als je er iets aan wil doen, zul je dat echt zelf moeten doen. Een goede en grote stap is ander werk. Daar kun je echt zo goed van opknappen.. En hang on to your friends.. praten praten praten..

Trust me, Been there, done that.

Je bent hier niet alleen in. Kop op Tom! Succes!

Groeten van een enneade forum meisje.
[User Picture Icon]
From:uuv
Date:May 14th, 2007 09:11 pm (UTC)
(Link)
Hey Tom, luister naar dit enneade meisje joh!
From:(Anonymous)
Date:May 17th, 2007 01:51 pm (UTC)
(Link)
Hey Tom,

wat naar joh, dat je er doorheen zit. Veel sterkte!!

In ieder geval goed dat je van die Sligro af bent, als zij je kapot maakten, kan je er maar beter vanaf zijn, one way or the other.

Ga in ieder geval gauw naar je huisarts. Als je overspannen verklaard wordt, krijg je een ziektewet uitkering en dan kan je die tijd rustig gebruiken om eens helemaal tot jezelf te komen, jezelf te vinden.

Ook een tip die ik je wil geven is: probeer zelf gelukkig te worden, dan komt een vriendin vanzelf. Als je zelf beter in je vel zit, straal je dat uit en dat maakt je aantrekkelijk. Ik ken meer dan zat mannen die niet bepaald een fotomodel zijn, maar wel heel aantrekkelijk zijn. Probeer zekerder van jezelf te worden, dan straal je dat uit. Wat je ook kan proberen is om in het dagelijks leven een beetje te larpen: speel "Tom de zelfverzekerde" dan straal je ook wat uit (als je het goed speelt :))

Je zou ook in therapie kunnen gaan. Als je echt zo rot in elkaar zit vanbinnen, dan heb je daar misschien best wel wat aan. Een vriend van me heeft het een paar jaar geleden ook gedaan, en die vond het toen vreselijk jammer dat hij dat niet veel eerder had gedaan (hij is nu 33)

Wat je schulden betreft, tsja, ik weet niet hoe hoog ze zijn en ik weet niet hoe je eraan gekomen bent. Maar daar zou je beter voor op kunnen passen, want als je nog thuis woont, zou je geen schulden hoeven maken, in mijn opinie.

Nogmaals, veel sterkte en ik hoop dat je hier wat aan hebt.


Laura

Kadaj's notes

Tom brouwers